День Перемоги

2021-05-10

/Files/images/den_peremogi/1.jpg

9 травня ми відзначили річницю з Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Вона все далі й далі від нас, ми всі знаємо, що вона була страшною та кривавою, що загинула на ній невимовна кількість мільйонів людей, які просто хотіли жити. І скільки б не минуло років і десятиліть від того недільного ранку, коли пролунало страшне слово «війна», вони ніколи не принесуть спокою матерям, діти яких віддали найдорожче – життя в боротьбі з фашистськими загарбниками./Files/images/den_peremogi/2.jpg

Здобувачі освіти віддали данину пам’яті тим, хто загинув на фронтах Другої Світової війни, хто віддав життя, щоб ми жили щасливо. Було проведено ряд виховний заходів, бібліотекарем створена виставка, працівники школи допомогли в прибиранні меморіального знаку, а 7-8 класи доглянули за могилами партизана Малаєва М. В. та льотчика Соколухіна М. В. Здобувачі освіти поклали квіти до меморіального знаку та запалили свічу пам’яті.

Скільки життів забрала та страшна війна! Скільки доль зруйнувала вона. Усе витримали й перемогли. Перемогли тому, що відстоювали свою Батьківщину, відстоювали право на щастя, на життя.

/Files/images/den_peremogi/3.jpg

/Files/images/den_peremogi/4.jpg

/Files/images/den_peremogi/5.jpg

/Files/images/den_peremogi/6.jpg

/Files/images/den_peremogi/7.jpg

/Files/images/den_peremogi/8.jpg

/Files/images/den_peremogi/9.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 110

Коментарi