• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Тиждень математики в Ковтунівському НВК

Тиждень математики в Ковтунівському НВК

2018-03-26

/Files/images/tijden_matematiki/01.jpg
Тим, хто вчить математику,
Тим, хто любить математику,
Тим, хто не знає, що можна любити математику,

Тиждень математики присвячується.З 19 по 26 березня 2018 року в Ковтунівському НВК ЗОШ І-ІІІ ст. – ДНЗ проходив тиждень математики. Завданням тижня було підвищити інтерес учнів до навчальної діяльності, до пізнання дійсності та самих себе, а також вихованню самодисципліни та самоорганізації. Впродовж тижня використовувались різні прийоми і форми організації урочної та позаурочної діяльності учнів, які забезпечували підвищення мотивації та пізнавального інтересу учнів, сприяли розкриттю їхнього внутрішнього потенціалу.

Девізом тижня було:/Files/images/tijden_matematiki/02.jpg

Не просто слухати, а чути,

Не просто дивитися, а бачити.

Не просто відповідати, а міркувати.

Дружно і плідно працювати.

Розпочався тиждень 19 березня із загальношкільної лінійка «Математика – цариця наук» на якій було анонсовано події наступних 5-ти днів.

Увага! Увага!

Послухайте нас!

Тиждень науки

Відкривається в нас.

Тиждень казковий, незвичний.

А зветься він – математичний.

Хто розум, увагу, винахідливість має,

Нехай у гостi до нас завітає.

Відкриваємо ми свято

Всіх запрошуєм до нас/Files/images/tijden_matematiki/03.jpg

І веселих і кмітливих,

і цікавих, і сміливих.

20 березня пройшли математичні 10-хвилинки в 5-11-х класах про цікаві факти з життя відомих математиків. Цікаво і змістовно їх підготували учні 10 класу./Files/images/tijden_matematiki/04.jpg

Наступного дня, у середу, 21 березня відбувся захід для учнів 7-8-х класів «Я люблю тебе, математико!», де перемогла команда «Х2» (капітан Болтай Анна). Друге місце завоювала команда «STF» (капітан Дудка Ярослав).

Не менш цікавим і захоплюючим для учнів 5-6-их класів виявилася конкурсно-розважальна програма «Цікава математика», що відбулася 22 березня. Команда «КуБ» (капітн Ремньов Микола) та «Математики» (капітан Литвиненко Ілля) «підписали мирову угоду», тобто результат був нічийним./Files/images/tijden_matematiki/05.jpg

П’ятниця, 23 березня пройшла виставка «Математична творчість». Перше місце присуджене Лавренко Е., Челнак Е.; друге місце здобули Литвиненко І., Ремньов М., Аврамкін О.; а третє місце за підсумком отримали Нестерова Ю. та Закотій І.

На загальношкільній лінійці, 26 березня,відбулось підведення підсумків тижня математики та нагородження переможців.

Тиждень пройшов на належному рівні. Діти показали гарні знання, вміння та зацікавленість предметом, навички та творчі здібності. Сподіваємось, що шкільне життя дітей цього тижня було більш цікавим і запам'ятається надовго.

Організаційний комітет тижня математики: Дзюба Валентина Іванівна та Мірошниченко Світлана Вікторівна при підтримці директора Ковтунівського НВК Линок Лариси Олександрівни.

Кiлькiсть переглядiв: 318

Коментарi